Hellohello,

hát eljött a 20 meg a fele, kezdjük is az idei évet valami rendhagyóval, amellett, hogy megköszönjük a házigazdáknak a jóltartást. Megköszönjük!
Ígéretemhez híven megírom hát a sokak által dícsért (ezért külön köszönet) kőrözött elkészítési metodikáját, ha követitek a roppant bonyolult utasításokat, akkor lesz nektek jó, íme!

Végy:
- fél kg juhtúrót
- 1/4 kg Rama kockamargarint
- egy 160 g-os tubus-os pirosaranyat (csemege jó lesz)
- 10 dkg juhtúrónként 1 ek. mustárt (no nem kell púposra, csak amúgy csapottan)
- 5 fej fokhagymát (nem girizd-gerezd, fej!) Fokhagymanyomót készíts elő!

Ha nem vagy nagy hagymás (értsd még akarsz azon a héten emberek közé menni, pláne randira), akkor elég lesz 3 is, menet közben úgyis rakhatsz még bele, kóstolgasd
Ha egyáltalán nem akarsz fokhagymát rakni bele, megteheted, de előre figyelmeztetlek, hogy ez szentségtörésnek minősül és mint olyan, retorziókkal jár, ezért meggondoladnó.

Nade hogy lesz ebből akármi?
úgy hogy összekevered, ééérteeem?
fogj egy habverőt és jól dolgozd el, krémesre, érdemes tényleg sokáig keverni, ne maradjanak csak mustárból/pirosaranyból álló köbfoltok

A tökéletességet, mint célt szem előtt lebegtetve felszolgálás előtt egy napig hűtőben hagyd érlelni, jobban összérnek az ízek, illetve ajánlott friss (esetleg még meleg) kenyérrel kínálni, úgy eteti magát igazán!!

Figyelem!! Fenti mennyiség kb. 10 fős buli alkalmával javallott, amennyiben mindenki éhes és eszik is belőle, de ha mégsem fogy el, akkor se csüggedj, szerencsére sokáig eláll.

Sok sikert hozzá!

Ugyanitt trabant eladó várjuk a nudlisaláta elkészítésének hogyanját és mikéntjét, továbbá fotókat és videókat a mulatságról!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása